Free shipping for orders above RM100

PERHATIAN: Khas untuk anda yang ada masalah buasir, ini berita baik untuk anda.

Ngeri!
Selalu terbayang “pedih” semasa ke tandas?

Dah usaha cari
penawar tapi masih tak berkesan?

Bahaya Jika Buasir Dibiarkan Terlalu Lama?

Sila BACA SAMPAI HABIS

Anda Pernah Hadapi Masalah Seperti Ini?

Setiap kali buasir bengkak, nak duduk pun sakit, lagi tak selesa bila start gatal-gatal..

❗ Dah usaha cari penawar buasir dan habis ratusan ringgit, tapi buasir kembali sakit?

❗ Rutin harian sangat terhad, nak berjalan pun pedih, lagi-lagi bila benjolan buasir tu bergesel..

❗ Paling takut bila rasa nak membuang, mula lah terbayang kesakitan buasir tu, pedih!

Jangan Dibiarkan Terlalu Lama

Pada Kehidupan Anda!

Kami faham..

Anda dalam usaha mencari penawar yang paling berkesan untuk kecutkan buasir anda.

Dah cuba buat rawatan buasir, tapi tak lama selepas tu buasir kembali bengkak.

Tapi..

Tahukah anda kesan sekiranya buasir dibiarkan terlalu lama?

Ya, Betul..

KANSER USUS!

Jika tidak dirawat dengan segera, anda boleh menghidap kanser usus.

Statistik dianggarkan lebih dari 50% rakyat Malaysia mempunyai masalah buasir.

“Saya ada buasir dan berdarah bila membuang air besar…Eh! saya ada kanser ke?”

Sebenarnya,

Buasir ni ada 4 tahap..

Tahap 1
Rasa gatal dan sakit, ada pendarahan ketika membuang.

Tahap 2
Usus besar menjadi luka dan usus terkeluar sedikit.

Tahap 3
Buasir terkeluar dan pedih untuk dimasukkan semula.

Tahap 4
Saluran darah tersumbat perlu dibedah, jika tidak ia bakal menjadi kanser usus.

Adakah anda ingin membiarkan buasir ni belarutan hingga ke tahap 4?

Kemungkinan besar anda perlu membuat pembedahan yang melibatkan ribuan ringgit.

Tapi…

Insyahallah,

Kita boleh ikhtiar untuk mencegah dan merawat sebelum terlambat.

Dah bersedia?

Untuk kehidupan yang lebih baik dan bebas BUASIR?

Kami Akan Bantu Anda Atasi

Masalah Buasir Ini

✅ Tak perlu habiskan ribuan ringgit untuk rawatan buasir.

✅ Dah tak rasa sakit semasa membuang air besar.

✅ Tanpa buasir, rutin harian kembali aktif seperti biasa.

✅ Boleh menikmati makanan kegemaran tanpa risau buasir kembali bengkak.
 
 

Memperkenalkan Set Penawar Buasir Dispiles
Pilihan Masyarakat Malaysia

 

Set Penawar Buasir dari Dispiles

Ini antara pengguna Dispiles sebelum ni, diantara mereka mungkin ada yang
mengalami masalah seperti anda sebelum ni.  

 

BAGAIMANA DISPILES MERAWAT BUASIR

 

✅ Kebaikan khasiat herba tradisional Ficus Callicarpa mengecutkan buasir.
 

✅ Sinergi terbaik untuk aliran darah, mengeringkan luka saraf dalaman dan luaran.
 

✅ Mempunyai antioksidan, antiradang dan antibakteria.
 

✅ Hanya menggunakan bahan organik dan halal.
 

Produk DISPILES Ini Telah Diuji Selama 5 Tahun.

Terbukti 90% Kesan Seawal 3 Hari!
 

DISPILES  Mempunyai Pensijilan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), HALAL,
bahan yang dikawal 100% dari ladang milik syarikat dan jaminan kualiti pengilangan bertaraf GMP.

Telah berada di pasaran lebih 5 tahun dan berjaya membantu atasi masalah buasir kepada ribuan pesakit di Malaysia.

 

Cara Amalkan Semudah 1, 2, 3.

 

[ TAHAP Buasir 1 – 2 ]
– 2 kapsul, 3 kali sehari.

[ TAHAP Buasir 3 – 4 ]
– 3 atau 5 kapsul, 3 kali sehari.

 

Tentang GC HERBS?

 

Hari ini anda sangat bertuah bila anda order sekarang!

Hanya untuk 10 orang terawal
 

Jika anda order sekarang, kami akan beri 2 FREE-GIFT PREMIUM TASBIH DIGITALdan 2HAND SANITIZER

FREE-GIFT ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja.

Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.
 

FREE #1 –
TASBIH DIGITAL

FREE #2 –
SANITIZER

JAMINAN PULANGAN WANG 100% tanpa banyak soal.​

Kami SANGAT YAKIN set mujarab penawar buasir Dispiles ini akan bantu anda keluar dari belenggu masalah ini.

Sebab itulah, jika tiada sebarang perubahan positif yang anda rasai selepas mengamalkan set ini selama 30 hari,
kami tidak teragak-agak untuk pulangkan semula wang anda 100%.

Kami pun rasa tak layak untuk simpan duit anda jika set mujarab penawar buasir
Dispiles ini langsung tak membantu masalah buasir anda.
 

BARANG SAMPAI BARU BAYAR / "Cash On Delivery"
 

Tak perlu keluar rumah untuk buat pembayaran.
Hanya tunggu posmen sampai ke rumah dan bayar terus pada posmen.

BELI SEKARANG SEBELUM OFFER FREEGIFT TAMAT!

Countdown

Order sekarang, dan bebas BUASIR dalam hidup anda!

 

Cara-cara Order

 

1- Pilih Dispiles yang ingin ditempah

2- Pilih pembayaran secara online atau “cash on delivery”.

3- Terima notifikasi dari
khidmat pelanggan GC Herbs.

4- Tunggu Set Penawar Buasir Dispiles sampai di rumah.

5- Update pada kami selepas 2 minggu menggunakan DISPILES

Berapakah Harga Set Penawar Buasir  Dispiles?

ATASI MASALAH BUASIR ANDA SEGERA.

Sebelum perlu berbelanja lebih untuk merawat penyakit yang lebih kronik & merbahaya.

p.s: Anda boleh terus berfikir dan tidak mengambil tindakan, namun risiko untuk masalah buasir anda menjadi lebih kronik juga akan meningkat.

p.p.s: Anda boleh jimat sedikit wang ringgit dengan tidak mendapatkan set mujarab penawar buasir Dispiles ini sekarang, namun anda juga berisiko untuk mengeluarkan kos yang berkali ganda lebih tinggi nanti sekiranya masalah buasir anda menjadi semakin kronik.